
Hunaja kruunaa tulisen pizzan – kokeile myös valmiiseen pakastepizzaan, Iltalehdessä kerrotaan.
Jos haluat pizzasta juuri sopivan tulisen, valitse täytteiksi pepperoniviipaleita ja lusikoi päälle nduja-tahnaa. Näiden lisäksi et tarvitse kuin tomaattikastiketta ja mozzarellaa. Täytteiden määrässä kannattaa olla maltillinen: italialaisten tyyliin vähemmän on enemmän.
Kun pizza tulee uunista, oli kyseessä sitten itsetehty tai pakastepizza, pirskota päälle juoksevaa hunajaa. Makean hunajan ja mausteisten täytteiden liitto tekee pizzasta vastustamattoman herkullisen.
Tätä helppoa niksiä kannattaa ehdottomasti kokeilla – pieni lisäys, suuri vaikutus!

Pepperonipizza
- tomaattikastiketta
- pepperonia
- mozzarellaa paloina ja valutettuna
- nduja-tahnaa
- juoksevaa hunajaa
Valmistusohjeet:
- Laita pizzan päälle tomaattikastiketta.
- Lisää valitetut mozzarellapalat, pepperonit ja useampi lusikallinen nduja-tahnaa. Paista pizza.
- Valuta kypsän pizzan päälle hunajaa.
Resepti: Iltalehti