Lehtitaikinaan käärityt parsanyytit vievät kielen mennessään.

Lojuuko pakastimessasi torttutaikinalevyjä, jotka odottavat ottajaansa? Siinä tapauksessa saatat olla kiinnostunut tästä reseptistä, jossa torttutaikina pääsee osaksi suolaista herkkua.

Parsaa saa tällä hetkellä ostettua lähes jokaisesta hyvinvarustellusta ruokakaupasta ja vieläpä suhteellisen edulliseen hintaan – siksi nyt on myös otollinen aika kokeilla tätä reseptiä.

Tiesitkö, että parsaa valmistaessa on yksi tärkeä seikka, jonka moni jättää huomioimatta? Katso alta mitä tarvitset!

Tarvitset:

  • Torttutaikinalevyjä
  • Vihreää parsaa
  • Ilmakuivattua kinkkua
  • Juustoraastetta
  • Kananmunaa taikinan voiteluun

Alla olevasta kuvasta näet miten nyytti kootaan ja kääritään yhteen.

Paista uunissa, kunnes taikina on muuttunut kullanruskeaksi.

Alla kuva valmiista parsanyyteistä.

Jaa resepti ystävillesi, jos aiot kokeilla tätä!