Ananaksesta saa hyvän jälkiruoan uunissa tai airfryerissa.
Airfryerissa paistetut ananastikut ovat mainio jälkkäri tuhdin illallisen jälkeen, kun tekee mieli jotain makeaa, kevyttä ja raikasta.
Tätä jälkkäriä tarjoillaan muun muassa Brasiliassa ja Meksikossa tuhtien grilliruokien jälkiruokana. Se on helppo valmistaa ja siitä pitävät todennäköisesti myös perheen pienimmät.

Kaneli-sokerilla kuorrutetut ananastikut
Ainekset
- Ananas (kuorittuna ja suikaloituna)
- Kanelia ja ruokokidesokeria kuorrutukseen
Valmistusohjeet
- Kuori ananas ja poista kova keskiosa
- Tee ananaksesta sopivan kokoisia suikaleita
- Pyörittele ananaspalat kaneli-sokeriseoksessa
- Paista 180 asteisessa airfryerissa noin 10 minuuttia
Nauti sellaisenaan tai vaikkapa jäätelön kanssa.