Ananaksesta saa hyvän jälkiruoan uunissa tai airfryerissa.

Airfryerissa paistetut ananastikut ovat mainio jälkkäri tuhdin illallisen jälkeen, kun tekee mieli jotain makeaa, kevyttä ja raikasta.

Tätä jälkkäriä tarjoillaan muun muassa Brasiliassa ja Meksikossa tuhtien grilliruokien jälkiruokana. Se on helppo valmistaa ja siitä pitävät todennäköisesti myös perheen pienimmät.

79e81ba3 816e 4217 a774 e9e7c4880402
Kuva: herkuttelija.fi

Kaneli-sokerilla kuorrutetut ananastikut

Ainekset

  • Ananas (kuorittuna ja suikaloituna)
  • Kanelia ja ruokokidesokeria kuorrutukseen

Valmistusohjeet

  1. Kuori ananas ja poista kova keskiosa
  2. Tee ananaksesta sopivan kokoisia suikaleita
  3. Pyörittele ananaspalat kaneli-sokeriseoksessa
  4. Paista 180 asteisessa airfryerissa noin 10 minuuttia

Nauti sellaisenaan tai vaikkapa jäätelön kanssa.

LUE MYÖS: Moni kaihtaa Harri Syrjäsen suosikkisientä: ”Aikalailla paras sieni mitä tiedän” (Marjastaja.fi)