TikTok-kokki Kalle Wallinin lohisalaatti on erittäin ruokaisa ja raikas.
Wallin jakoi Huomenta Suomi -ohjelmassa reseptin herkulliseen lämminsavukirjolohisalaattiin.
Värikäs lohisalaatti on erityisen hyvää kesäisin, mutta voi sitä syödä syksyllä ja talvellakin.
– Tätä voisi syödä vaikka joka päivä, Wallin sanoi MTV:lle.
Ainekset
- 200 g varhaisperunoita
- 3 kananmunaa
- rapeaa salaattia
- 4 retiisiä
- n. 200 g lämminsavukirjolohta
- 1 dl tuoreita herneitä
- ½ dl granaattiomenan siemeniä
Kermaviilikastike
- 1 prk kermaviiliä
- 1 rkl sitruunan mehua
- 2 rkl tilliä
- 1 tl Dijon sinappia
- 1 tl sitruunan kuorta raastettuna
- ¼ tl suolaa
- ¼ tl mustapippuria
Valmistusohje
- Keitä ja jäähdytä perunat ja kananmunat.
- Sekoita kermaviilikastikkeen ainekset ja laita kastike jääkaappiin hetkeksi.
- Huuhdo salaatti ja revi siitä ronskeja paloja.
- Asettele täytteet kerroksittain lautaselle ja viimeistele kermaviilikastikkeella ja tillillä.
Lähde: MTV / Makuja