MasterChef Suomi -sarjan joulujakson reseptissä nähtiin herkullinen jälkiruoka, jonka Sabina valmisti.

Katso alapuolelta miten Sabinan jouluinen pannukakku valmistetaan.

Jäätelö

  • 2 dl kuohukermaa
  • 2 kananmunan keltuaista
  • ½ dl sokeria
  • ½ vaniljatanko
  • 1 appelsiinin kuorta

Jouluinen pannari pannulla

  • 2 kpl kananmunia
  • 3 dl maitoa
  • 1 ½ vehnäjauhoja
  • 1 tl leivinjauhetta
  • 1 tl vaniljasokeria
  • ½ tl kardemumma
  • ¼ tl suolaa
  • 2 kpl omenoita
  • 50 g piparia
  • 20 g manteleita

Valmistusohje

Jäätelö: Vatkaa kerma. Sekoita keltuaiset ja sokeri ja mausteet. Sekoita nostellen yhteen ja laita massa jäätelökoneeseen. Valmista jäätelöksi.

Jouluinen pannari pannulla:  Vatkaa kananmunat. Lisää maito. Sekoita jauhot keskenään. Mausta. Raasta omenat ja murskaa piparit ja mantelit. Lisää kaikki yhteen ja paista miedolla lämmöllä voissa pannulla.

Tarjoile jäätelön kera ja koristele piparimurulla.

Lähde: MTV Uutiset