Cannelloni on italialainen pasta, joka täytetään yleensä liha-, juusto- tai kasvisseoksella ja kypsennetään uunissa tomaatti- tai valkokastikkeen kera.

Tässä reseptissä cannellonit täytetään kirsikkatomaateilla ja mini-mozzarellalla, jonka jälkeen ne hautuvat mehevässä jauhelihakastikkeessa.

Lopuksi päälle lisätään juustoa, joka saa uunissa herkullisen kullanruskean pinnan. Reseptistä voi helposti valmistaa myös kasvisversion jättämällä lihan pois kastikkeesta.

Ainekset:

  • Cannelloneja
  • 300 g mini-mozzarella
  • 500 g kirsikkatomaateja
  • 400 g sikanautajauhelihaa
  • 1 sipuli
  • 1 porkkana
  • 3 valkosipulinkynttä
  • 50 g oliiviöljyä
  • 2 oksaa tuoretta basilikaa
  • 200 g mozzarellaraastetta

Valmistus:

  1. Täytä cannellonit videon ohjeen mukaan. Sen jälkeen valmisteta kastike.
  2. Kuullota sipulit ja porkkana oliiviöljyssä. Lisää jauheliha, murskattu valkosipuli, basilika, suola, pippuri ja tomaatit omassa mehussaan.
  3. Lisää 200 ml vettä ja hauduta.
  4. Kaada kastike cannellonien päälle niin, että ne peittyvät kokonaan.
  5. Peitä foliolla ja laita uuniin 180 asteeseen 30–40 minuutiksi.
  6. Lisää lopuksi mozzarellajuustoa pinnalle ja paista vielä noin 10 minuuttia.
  7. Kun juusto on saanut kauniin ruskean värin, ruoka on valmis.

Löydät valmistusohjeet myös oheiselta videolta.

@chef_vasy

Cannelloni with tomatoes and mozzarella🍅 Ingredients: – cannelloni – 0.5 kg. – mini Mozzarella – 0.3 kg. – cherry tomatoes – 0.5 kg – minced pork – 400 gr. – onion – 1 pc. – carrot – 1 pc. – garlic – 3 cloves. – olive oil – 50 gr. – basil – 2 sprigs. – grated Mozzarella cheese – 200 gr. For a vegetarian version, the sauce can be prepared without minced meat🧀 Preparation: We stuff the cannelloni as shown in the video. Then we prepare the sauce. Fry onions and carrots in olive oil, add minced meat, garlic, basil, salt, pepper and tomatoes in their own juice. Add 200 ml of water and simmer everything. Next, pour the sauce over the cannelloni, they should be completely immersed in the sauce, cover with foil and send to the oven for 30-40 minutes at 180 C. Place the mozzarella on top and send it to the oven for another 10 minutes. When the mozzarella is browned, everything is ready. Enjoy 😋 #recipe #recipes #recipesoftiktok #pasta #italy

♬ оригінальний звук – chef.vasy

LUE MYÖS: Pakasta mustikka tämän marjan kanssa – saat vielä enemmän vitamiinia ja kuitua (Marjastaja.fi)