Kondensoidusta maidosta ja kermavaahdosta syntyy pehmeä jäätelöpohja, jota voi maustaa mielensä mukaan.
Ilta-Sanomat vinkkasi, että hunajan ja limen yhdistelmästä saa makuelämyksen, jota valmiista jäätelöstä ei löydy.
Kotona valmistettava jäätelö onnistuu vain muutamasta aineksesta – ilman jäätelökonetta ja ilman sekoittelua pakastamisen aikana.

Lime-hunajajäätelön ainekset:
- 5 dl kuohukermaa
- 1 tlk kondensoitua maitoa (makeutettu)
- 3 rkl juoksevaa hunajaa
- 3 limen mehu
- 2 limen kuoriraaste
Tarjoiluun
- vadelmia tai muita (sesongin) marjoja
Valmistusohjeet
- Vatkaa kerma ja kondensoitu maito sähkövatkaimella pehmeäksi vaahdoksi, noin 5 minuuttia.
- Kääntele hunaja, limen mehu ja kuoriraaste jäätelöseokseen. Kaada seos suorakaiteen malliseen rasiaan tai leipävuokaan ja laita pakastimeen vähintään 6 tunniksi.
- Ota jäätelö huoneenlämpöön pehmenemään hetki ennen tarjoamista. Tarjoa esimerkiksi vadelmien kanssa.
Lähde: IS