Varhaisperunan hienovarainen maku pääsee ihanasti oikeuksiinsa huippukokin reseptissä.
Ruokakirjailija ja huippukokki Harri Syrjänen jakaa sosiaalisessa mediassa aktiivisesti reseptejä kymmenille tuhansille seuraajilleen.
Harrin resepteissä korostuu usein yksinkertaisuus ja hänen One Pot -keittokirja on tästä mainio esimerkki. Kirja sisältää yli 80 reseptiä, jotka valmistuvat nopeasti – vain 20–30 minuutissa – ilman tiskivuorta.
Pekonilla ja hunajalla maustetut varhaisperunat ovat mainio lisä juhannuspöytään.
– Tässä teille täydellinen resepti, johon voit käyttää ylijääneet varhaisperunat tai keittää kattilallisen tätä varten, muista vain jäähdyttää perunat ennen pellille menoa. Valmista pekonilla tai ilman, jolloin toimii lisukkeena myös esim. kalan ja lihan kanssa, Harri vinkkaa.
Katso alta video, jossa Harri valmistaa herkkuannoksen.











