Neljän raaka-aineen kalapastassa hyödynnetään kaupan valmistuotteita.

Kaupan valmiista pastakastikkeesta, ruokakermasta, tortellineista ja tölkkikalasta syntyy maittava ateria, joka maistuu koko perheelle.

Ainekset:

  • 1 tlk (noin 400 g) valmista pastakastiketta
  • 2 dl juuston makuista ruokakermaa
  • 1 pkt (250-300 g) (juustolla täytettyjä) ravioleja tai tortellineja
  • 1 tlk kalaa (öljyssä) (esim. leppäsavukalaa)

Valmistusohjeet:

  1. Laita uuni kuumenemaan 225 asteeseen.
  2. Laita pastakastike ja kerma pieneen uunivuokaan. Huuhtele pastakastiketölkki lorauksella vettä ja kaada sekin vuokaan. Sekoita. Sekoita tuorepasta ja (valutettu) kala kastikkeeseen.
  3. Kypsennä pastaa uunin keskitasossa noin 25 minuuttia, kunnes pinta on saanut väriä.

Resepti: IS