Neljän raaka-aineen kalapastassa hyödynnetään kaupan valmistuotteita.
Kaupan valmiista pastakastikkeesta, ruokakermasta, tortellineista ja tölkkikalasta syntyy maittava ateria, joka maistuu koko perheelle.
Ainekset:
- 1 tlk (noin 400 g) valmista pastakastiketta
- 2 dl juuston makuista ruokakermaa
- 1 pkt (250-300 g) (juustolla täytettyjä) ravioleja tai tortellineja
- 1 tlk kalaa (öljyssä) (esim. leppäsavukalaa)
Valmistusohjeet:
- Laita uuni kuumenemaan 225 asteeseen.
- Laita pastakastike ja kerma pieneen uunivuokaan. Huuhtele pastakastiketölkki lorauksella vettä ja kaada sekin vuokaan. Sekoita. Sekoita tuorepasta ja (valutettu) kala kastikkeeseen.
- Kypsennä pastaa uunin keskitasossa noin 25 minuuttia, kunnes pinta on saanut väriä.