Harri Syrjäsen lasagne valmistuu nopeasti.
Perinteistä lsagnea ei välttämättä ehdi valmistamaan arkena, sillä se vie aikaa – siksi Harri Syrjäsen jakama resepti onkin käytännöllinen. Harrin ”Nopeassa Lassessa” korvataan valkokastike creme fraichella.
”Italialaisten mummojen bravuuri löysi OnePot version”
– Ollaan jännän äärellä, meinaan nyt lähtee pika Lasse. Lasagne – tämä Italialaisten mummojen bravuuri löysi OnePot version, huippukokki kertoo.
Harri kertoi vitsailevasti ettei hän uskalla kehua reseptiään liikaa, sillä muutoin riski tulla pidätetyksi Italiassa kasvaisi.
– Lopputulos on hyvä, mut liikaa en uskalla kehua, ettei seuraavalla Italian reissulla mua pidätetä. Maku on 9/10, mutta se idis onkin siinä, että alle tunnissa on Lasagne pöydässä. Tehkää ja nauttikaa.
Katso valmistusohjeet videolta.











