TV:stä tuttu kokki ja ruokakirjailija Harri Syrjänen jakaa aktiivisesti reseptejään sosiaalisessa mediassa.
Tällä kertaa hän julkaisi ohjeen, joka sopii täydellisesti pimeneviin iltoihin ja alkavan talven tunnelmaan. Merimiespihvi on suomalaisen kotiruoan klassikko, ja Syrjäsen versio tuo siihen ripauksen huippukokin otetta.
– Oon aina tykänny Merimiespihvistä. Se on niin yksinkertainen, mutta todella hyvä ja intensiivinen, vähän ku mun tuijotus, Syrjänen kirjoittaa.
Hän muistuttaa, että juuri tällaiset perinteiset laatikkoruoat ovat parhaimmillaan syksyllä.
– Nää laatikkoruoat on nii superhyviä tähän syksyyn ja alkavaan talveen. Tee tää nii ei tarvii olla viltin alla yksin, Harri Syrjänen hehkuttaa.
Katso Harrin julkaisema video alapuolelta.













