Mustaherukat ja raparperi ovat molemmat suomalaisen kesän makuja. Ruokakirjailija ja huippukokki Harri Syrjäsen jälkiruoassa nämä maut yhdistyvät keskenään.

Mustaherukasta valmistetaan lempeää mustaherukkavaahtoa, jonka kruunaa kirpsakka raparperihilloke sekä suklaa.

– Kesä vaatii helppoja ja raikkaita jälkkäreitä. Tää on sitä kaikkea. Alkukesän raparperi ja Juustoportti pehmeä turkkilainen jogurtti Mustaherukan maussa on täydellinen yhdistelmä! Rapeutta saadaan suklaakeksistä. Eli mustaherukka, raparperi ja suklaa. Ei voi mennä pielee, Harri kertoo Instagramissa.

Katso ohjeet videolta.

Nam! Jaa Harrin resepti ystävillesi tai kokeile sitä itse.

LUE MYÖS: Minulle ei joulukinkku maistu ilman tätä salaattia (Marjastaja.fi)