Yksinkertaiset, mutta laadukkaat aineet ovat huippukokin reseptin keskiössä.
Sipuli on oikein valmistettuna mahtava raaka-aine – erityisesti, kun se karamellisoidaan paistinpannulla.
– Sipuli saa miehen itkemään Karamelisoitu sipuli OnePot saa taas kaikki itkemään mutta onnesta, Harri kirjoittaa ja jatkaa:
Yksinkertaisista raaka-aineista syntyy täydellinen maku.
– Simppelit raaka-aineet, edullinen hinta ja täydellinen maku. Tää on niin kova.

Harri Syrjäsen karamellisoitu sipuli potti
- 300 g pastaa
- 3 sipulia
- 100 g gruyére juustoa
- 40 g voita
- 1 dl valkoviiniä
- 9 dl mietoa kasvislientä
- 2 dl kermaa
- pikku nippu lehtipersiljaa
Valmistusohjeet
- Leikkaa sipulit puolirenkaiksi. Raasta juusto. Silppua lehtipersilja.
- Lisää kuumaan pannuun voi ja anna hieman ruskistua. Lisää sipulit ja kuullota miedolla lämmöllä sipuleita 15-20 min kunnes sipuli oli karamellisoitunut.
- Lisää valkoviini, kiehuta ja lisää kasvisliemi sekä kerma.
- Kiehauta ja lisää pasta.
- Mausta suolalla ja mustapippurilla.
- Keittele hiljaa hymyillen 15 min ja lisää juustoraaste sekä lehtipersijalla.
Katso valmistusohjeet alapuolelta.
Jaa resepti ystävillesi!