Huippukokin reseptissä on raikkautta ja potkua – tämä pasta sopii mainiosti vaikkapa lounaaksi.
Harri jakoi reseptinsä sosiaalisessa mediassa juhannuksen alla.
– Mojito kana, tulee räjäyttämään sun juhannuksen, Harri toteaa somessa.
Harri Syrjäsen Mojito kana
- 300 g pastaa
- 300 g broilerin paistileikkeitä
- 1 punainen chili
- 1 lime
- 2 salottisipulia
- ruukku minttua
- loraus rommia
- 12 dl mietoa kanalientä
Valmistusohjeet
- Leikkaa chili renkaiksi ja salottisipuli puolirenkaiksi. Silppua minttu. Kuutioi paistileikkeet.
- Kaada kuumaan pannuun öljyä. Lisää broileri, salottisipuli ja chili ja paista kunnes kanassa hyvä väri. Kaada rommi ja kanaliemi.
- Kiehauta, lisää pasta. Mausta suolalla ja mustapippurilla. Keittele hiljaa hymyillen 13 min kunnes pasta on lähes kypsää. Raasta sekaan limen kuori ja purista mehu. Lisää lopuksi mintut.
Löydät valmistusohjeet myös alapuolelta.
Resepti: Harri Syrjänen / Instagram