![Hannen uunipastasta tuli todella suosittu - eikä ihme, sillä se on herkullista Hannen uunipastasta tuli todella suosittu – eikä ihme, sillä se on herkullista](https://herkuttelija.fi/wp-content/uploads/2024/12/7b2470bbda21a94faa852ed9c6d7e2121bcb1400fd450aa09e798a936995c881-899x1024.webp)
Hannen uunipastaan tarvitaan vain muutama raaka-aine.
Hanne Vento tunnetaan Hannen hellalla -Instagram-tilistään, on saanut kiitosta helppotekoisesta ja maukkaasta uunipastareseptistään, joka sopii koko perheelle. Vento kertoo kehittäneensä idean kiireisen arjen tarpeisiin, jolloin kaivataan nopeaa ja herkullista ruokaa.
Hän on saanut positiivista palautetta erityisesti reseptin helppoudesta ja mausta. Lisäksi Vento pyrkii lisäämään kasvispainotteisia ruokia perheensä ruokavalioon ja käyttää reseptissään valmiskasvispyöryköitä, kuten Muu-pyöryköitä ja Falleron Paahdettu punajuuri -pyöryköitä.
Hannan pyrkii korostamaan ruoanlaiton iloa ja stressittömyyttä.
– Ruokafilosofiani keskittyy siihen, että haluan jakaa ruoanlaiton ilosanomaa. Ruoanlaitto voi olla helppoa, inspiroivaa ja hauskaa. Uskon, että ruoanlaitosta on mahdollista nauttia ja luoda herkullisia aterioita ilman turhaa stressiä tai monimutkaisia reseptejä, ruokabloggaaja kertoi Iltalehdelle.
Uunipasta kasvispyöryköillä ja mozzarellalla
- 1 pkt kasvispyöryköitä
- 200 g pastaa, raakapaino
- 1 kpl mozzarellapallo
- 1 pkt yrttistä tomaattimurskaa
- puolikas prk creme fraichea
- muutama nokare Oivariinia/voita
- suolaa, mustapippuria
- loraus pastan keitinvettä
Valmistusohjeet
1. Kaada uunivuokaan tomaattimurska, creme fraiche ja mausteet. Sekoita ja paista 200-asteisessa uunissa noin 10 min. Varo ettei pala pohjaan. Kaada joukkoon kasvispyörykät.
2. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan ja kaada valutetut pastat uunivuokaan, sekoita. Lisää loraus pastan keitinvettä. Lisää päälle ja pastan sekaan revitty mozzarella ja paista noin 10 min, kunnes mozzarella on sulanut. Koristele tuoreella basilikalla.
Resepti: Hannen hellalla