Mitä enemmän paistopintaa, sitä rapeampi peruna.
TikTok ja sosiaalinen media ovat pullollaan erilaisia reseptejä, joissa peruna näyttelee pääosaa. Tämä ei sinänsä ole ihme, sillä peruna on tavattoman monipuolinen raaka-aine ja sitä saa kaupasta lähes missä päin maailmaa tahansa.
Tässä klassista hasselbackan perunaa muistuttavassa reseptissä perunaan tehdään noin puolen sentin välein viiltoja, minkä ansiosta perunasta tulee rapea ja se kypsyy nopeammin.
Tarvitset vain perunat ja mausteet!
Tähän reseptiin ei tarvita muuta kuin oliiviöljyä, valitsemiasi mausteita sekä suuria perunoita. Suosittelemme tarjoilemaan näitä lihan tai kalan kera.
Valmistusohjeet löydät alapuolelta.
Eikö vaikutakin hyvältä? Jaa resepti, jos aiot kokeilla tätä reseptiä.