Nopeat ja maukkaat kasvisfritterit sopivat täydellisesti arkiruoaksi – ne valmistuvat helposti ja maistuvat koko perheelle.
Kesäkurpitsa on parhaimmillaan juuri nyt – se on todella edullista ja mehevää. Tässä reseptissä käytetään reilusti kesäkurpitsaa, ja halloumi tuo kokonaisuuteen sekä makua että mehevyyttä.

Kesäkurpitsa–halloumifritterit
Ainekset
- 1 kesäkurpitsa
- 1 paketti halloumia
- 2 kananmunaa
- paistamiseen öljyä
Valmistusohjeet
- Raasta kesäkurpitsa ja purista raasteesta ylimääräinen neste pois esimerkiksi siivilässä.
- Raasta halloumi ja sekoita kulhossa kesäkurpitsaraasteen ja kananmunien kanssa.
- Kuumenna pannulle noin sentin verran öljyä. Nostele taikinasta pieniä frittereitä ja paista keskilämmöllä noin 3–4 minuuttia per puoli, kunnes pinta on kullanruskea ja rapea.
- Tarjoile kermaviilikastikkeen tai majoneesin kera.
Jaa resepti tutuillesi, jotta he muistavat hyödyntää sesongissa kesäkurpitsaa!