
Coleslaw on klassikko, joka maistuu niin lihan, makkaran kuin hampurilaisenkin kanssa.
Salaatista tulee erityisen hyvää, kun siihen käyttää tuoreita sesongin raaka-aineita. Ilta-Sanomien mukaan tämä aasialaishenkinen coleslaw maistuu erityisen hyvin tulisemman makkaran kanssa.
Katso herkkuresepti alta!
Salaatin ainekset
- 400 g valkokaalia
- ½ kurkku
- 2 kevätsipulin vartta
- 1 punainen chili
- 1/2 ruukkua korianteria
- 1 valkosipulinkynsi
Kastike
- 4 rkl riisiviinietikkaa
- 2 rkl paahdettua seesamiöljyä
- 1 tl sokeria
- ½ tl suolaa
Valmistusohjeet:
- Suikaloi tai raasta kaali. Paloittele kurkku pieneksi. Hienonna kevätsipulin varret, chili siemenineen ja korianteri. Kuori ja raasta valkosipuli. Sekoita ainekset salaattikulhossa.
- Sekoita riisiviinietikka, öljy, sokeri ja suola keskenään ja kääntele salaattiin. Anna maustua noin tunnin ajan. Tarjoa grillimakkaran kanssa.
Lähde: IS / Ruokala