Moni keittää tänään riisipuuroa ja nyt viimeistään on hyvä ottaa vinkit talteen.

On olemassa yksi kikka, jolla riisipuurosta saa erityisen hyvää, oli kyse sitten itse keitetystä tai kaupan valmiista versiosta. Isoäitini ei edes suostu syömään riisipuuroa ilman sitä.

Et tarvitse lisukkeen valmistukseen muuta kuin voita.

sweet dish meal food produce breakfast 702395
Kuva: Pxhere.com

Ruskistettu voi

Ruskistettu voi tuo puuroon pähkinäisen ja täyteläisen maun. Se valmistuu helposti pannulla hellästi kuumentaen. Ruskistettu voi on valmista, kun se tuoksuu pähkinäiseltä ja on kullanruskean väristä.

Lusikoi voita annosten päälle ja tarjoile heti.

Nautinnollisia herkkuhetkiä ja hyvää joulua!

LUE MYÖS: Mainio kaveri riisipuurolle: Valmista tästä sesonkimarjasta (Marjastaja.fi)