Merisuolaa, oliiviöljyä ja vaniljajäätelöä – Harri Syrjänen päätti testata miltä erikoinen makuyhdistelmä maistuu käytännössä.
Harvalle tulee mieleen, että oliiviöljyn kaltaisen italialaisen keittiön kulmakiven voi yhdistää tavallisen vaniljajäätelön kera.
Harri Syrjänen kertoo nähneensä erikoisen makuyhdistelmän Instagramissa ja TikTokissa.
– Tää on hullua, ihan sairaan hyvää. Nyt kyllä viedään aivoja ja makuaistia. Eri lusikalliset maistu erille, välillä kinuskia välillä salmiakkia. Hullua, Harri Syrjänen kertoo Instagramissa.
Huippukokki kannusti seuraajiaan kokeilemaan rohkeasti samaa kikkaa.
– Pankaa testiin ja laittakaa tohon alas, mitä makuja teiltä löyty. Veikkaan että tulee erikoisia makuelämyksiä. Huh, huh, Harri kannustaa seuraajiaan.
Katso alta video, jossa Harri maistaa hassua makuyhdistelmää.
Jaa vinkki jäätelön ystäville!