Kandeeratut kukat ovat ihana koriste jälkiruokiin tai drinkkeihin.

Tiesitkö, että syötäväksi kelpaavat kukat voi maalata kevyesti valkuaisella ja kastaa tämän jälkeen sokeriin. Lopputuloksena syntyy kimaltelevia koristeita, jotka kruunaavat kakun täydellisesti.

Tarvitset kukkien kandeeraukseen vain:

  • Kananmunanvalkuaisen
  • Sokeria
  • Siveltimen
  • Syötäviä kukkia

Muista käsitellä kukkia varovaisesti ja peittää ne ohuella kerroksella valkuaista. Liiallinen valkuaisen käyttö voi vaikuttaa negatiivisesti kukkien ulkonäköön.

Muistathan käyttää myös lajeja, jotka soveltuvat syötäväksi. Katso alapuolelta miten kukat kandeerataan ja miten pitkään ne säilyvät.

@satokausikalenteri

Onko tässä kenties maailman ihanin syötävä koriste? 🌺 Kandeeratut kukkaset vaativat hieman keskittymistä ja tarkkuutta, mutta ovat loppujen lopuksi yllättävän helppoja valmistaa, ja lopputulos on upea! Meneekö kokeiluun? Tallenna video ja muista seurata! 💗 #satokausikalenteri #satokausi #sesongissa #syötävätkukat #kakku #kakut #koriste #vinkit #kakkukoriste #leipominen #suomitiktok #suomi #suomivinkit #kesä #resepti #ruokatiktok

♬ original sound – Satokausikalenteri – Satokausikalenteri

Jaa ihana idea ystävillesi, jotka leipovat!